חח אני מכור..

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/03/2008 | 19:21 | מאת: אסי

התמכרתי למקום מפגש לגברים (גן הרכבת). אחרי שנים של היכרות דרך אטרף או צ'טים, הגעתי פעם אחת למקום הרכבת, ואז שוב.. ושוב ושוב. האוכלוסייה שם ברובה לא לטעמי, בעיקר גברים מבוגרים, אבל.. סוף סוף מסתכלים עליי, מתחילים איתי, אני לא רגיל. שלא לדבר שיש לך הזדמנות להכיר אנשים על אמת ולא וירטואלי. אבל אני כולה בתחילת-אמצע שנות ה20. אני מפחד להתמכר למקום מהסוג הזה. מילא בגיל 60, אבל בגילי..

11/03/2008 | 21:49 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, בעידן האינטרנט פיתחו, בעיקר בני גילך, דעה שלפיה המרחב הווירטואלי "מכובד" יותר להכיר שותפים מיניים או בני זוג מאשר מקומות ציבוריים. כידוע, גם באתרי ההכרויות ובצ'אטים למיניהם יש ביטויים לגסות רוח ופגיעה בזולת. לכן, אינני רואה כל פסול בהנאה שאתה מוצא באותו גן, ובוודאי בהנאה מכך שמגלים בך עניין. הפחד להתמכר קשור, להערכתי, בחידוש של המקום הזה לגביך ועם הזמן ההתלהבות שלך ממנו תפחת. יחד עם זאת, אם אתה מרגיש שאתה נסחף, אתה יכול להחליט ללכת באופן מבוקר (נניח, אחת לשבוע) ולבדוק האם זו הזירה המתאימה לחפש את מה שאתה מחפש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com

17/03/2008 | 11:22 | מאת: רועי

הי אסי, נשמע שמה שחסר לך, למרות הנסיון המיני באינטרנט ובגנים, הוא קשר, מגע אנושי והתעניינות של הצד השני. האם לא תוכל למצוא את אותם דברים עם בני גילך ועם אנשים שגם אתה נמשך אליהם? תוכל למשל להכיר בצורה מבוקרת ונשלטת על-ידך גברים באינטרנט אך לכוון את ההכרות שלך למשהו שיהיה מעבר לכך. כמו כן, אתה יכול ללכת לפעילויות חברתיות שיש בהם בחורים הומואים בגילך ודרך פעילות אחרת לזכות לקבל את אותם דברים. נראה לי שזה ימתן את הדחף שלך להגיע לגנים ולהיות מתוסכל במידה שאתה מתאר כאן.

19/03/2008 | 22:03 | מאת: לרועי

רועי שלום לך אל תקרא להומואים הומואים זה לא מכבד את המעמד.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים