רזה שאוהב שמנים מאוד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/03/2008 | 15:50 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור ברצוני לדעת מה גורם לבחור רזה מאוד לאוהב גברים דמנים בעל עודף משקל במיוחד חזה בולט של גברים שמנים הודה לך אם תענה לי תודה

05/03/2008 | 22:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מיכאל, אנא עיין בתשובתי ל-pit25 ששאל ממש אותה שאלה אתמול. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים