אני אוהב גברים שמנים מאוד עם ציצי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/03/2008 | 17:08 | מאת: pit25

שלום אני בחור דומיני בחור רזה ברצוני לדעת מה גורם לי להמשך לגברים שמנים עם ציצי וכרס בולט אני מדבר על שמנים כמו בלרדת בגדול

04/03/2008 | 21:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום pit25, אין דרך לתת לך תשובה דרך האינטרנט. בחירת בן-זוג, ואפילו פרטנר ליחסי מין, מושפעת ע"י גורמים שונים. לעומת זאת, אם אתה נהנה עם סוג זה של גברים, אין בכך כל פסול, גם אם הם אינם הבחירה המקובלת. אגב, זהו "ז'אנר" ידוע הנקרא "דובים" (נדמה לי שיש או היה אפילו אתר כזה) ויש בפירוש צעירים נאים הנמשכים לסוג זה של גברים. אני מציע לך להסתכל על הצד החיובי: בוודאי הצלחתך אצלם גבוהה מאוד יחסית לאלה שמחפשים "חתיכים". בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים