ממצב

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

26/02/2008 | 23:32 | מאת: שבוזי

אז ככה. הכרתי מישהו. נפגשנו כבר 3 פעמים. אני מרגיש נורא חסר ביטחון ומפחד כל הזמן שהוא "יזרוק" אותי. אני מרגיש שירד לו ממני, שלא בא לו להיפגש איתי יותר. אני מפחד לאבד את הקשר איתו. אני מצד אחד מפחד להיות נודניק ולהיות זה שתמיד מתקשר, אני רוצה שגם הוא ייזום, שגם הוא יתקשר. מצד שני.. הוא חשוב לי. מה עושים?

27/02/2008 | 08:56 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום שבוזי, מדבריך אני מבין שאתה היחיד שיוזם את הקשר והבחור נענה ליוזמותיך. פירושו של דבר שהבחור מעוניין וכמוך, גם הוא מפחד לקבל ממך תשובה שלילית. טוב אתה עושה כשאתה זהיר ומקפיד לא לנדנד, אך הייתי מציע לך לומר לבחור שמאוד תשמח אם גם הוא יתקשר. כמובן, שברובד עמוק יותר כדאי לך לפתח דימוי עצמי יותר חיובי בקשר לעצמך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

27/02/2008 | 15:52 | מאת: שבוזי

חח מצחיק שזה הרושם שקיבלת. הרושם שאני קיבלתי הוא שהוא לא יוזם = לא מעוניין.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים