לא רוצה להיות הומו מה אני עושה?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/09/2005 | 22:41 | מאת: אלירן

לד"ר גידי שלום רב! יש לי משיכה לגברים ובעיקר לקוקסינליות...אני מחפש עזרה כי אני לא רוצה להיות כזה...אני מרגיש אבוד ונואש, אני מרגיש שמיום ליום המשיכה שלי לחברה שלי- שאני מאד אוהב- יורדת כמעט ואני לא מתפקד והיא מתחילה לשים לב למשהו.... האם יש תקווה? האם שווה לי להתחיל טיפול?...כי אם הוא לא יניב תוצאות אני לא יודע מה העשה! אשמח אם תתיחס למכתבי בתודה מראש..."אלירן"

04/09/2005 | 00:24 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלירן, יש להבדיל בין משיכה מינית לבין התנהגות מינית. אין טיפול שיכול לחסל את המשיכה שלך לגברים ולקוקסינליות. טיפולים מסוג זה נוסו שנים רבות ורובם המכריע נכשל ואף גרם נזקים. ואולם, טיפול פסיכולוגי בהחלט יכול לעזור לך להיות שלם עם עצמך ולהחליט איזו משיכה אתה רוצה לממש, באיזו צורה ובאיזו מידה. אתה כותב שיש לך חברה שאתה אוהב ואתה עדיין נמשך אליה במידה מסויימת. יכול מאוד להיות שאפשר לעזור לך לחיות את חייך כבי-סקסואל, כלומר, לקיים קשר זוגי עם אישה ולבדוק מה קורה לך מבחינת משיכתך לגברים ולקוקסינליות. במקרים רבים מדובר במשיכה מינית גרידא ללא כל רגש ואז גם אם המשיכה לנשים פחותה, ניתן לקיים קשר מיני וזוגי עם אישה ואת הקשרים עם גברים וקוקסינליות להגביל לתחום המיני בלבד. לא כתבת אם מימשת את המשיכה הזו וגם לא אם יש לך זיקפה כשאתה מקיים יחסים עם חברתך. אלה שאלות שבהחלט כדאי להתייחס אליהן בכובד-ראש במסגרת טיפול אצל מטפל גיי-פרנדלי, שילווה אותך בתהליך הגילוי העצמי הזה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים