למה מצנזרים תגובות שלי להודעות?!

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/02/2008 | 16:58 | מאת: דניאל

הגבתי להודעה של שםבדוי - "מישהו לדבר איתו" - והיא לא הופיעה, הגבתי שוב אחרי כמה ימים וגם היא לא הופיעה. גם הגבתי להודעה של עצמי - "סטיתי מדרך החיים הנכונה בגיל 12" - בשביל לשאול שאלה נוספת, וגם התגובה הזאת לא הופיעה. זאת תקלה בפורום או שמתנהלת פה צנזורה לא מוצדקת?

23/02/2008 | 20:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דניאל, ההודעות אמנם עוברות לאישורי, אך אישרתי את כולן. כנראה שמדובר בתקלה טכנית. אם תשלח מחדש את הודעותיך, אשמח להגיב. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים