בן זוג דו מיני

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/02/2008 | 16:46 | מאת: אהבה

שלום. השבוע נפרדתי מבן זוגי מזה כמה חודשים לאחר שחשתי שמצאתי את אהבת חיי. הוא אמר לי שהוא דו מיני ושמעולם לא חווה התנסות עם דברים למרות שהוא בן 50 ושזה מכה בו ולפעמים הוא מרגיש שזה חזק ממנו. אין הוא יודע אם הוא רוצה בכלל לנסות את הצד השני. אני שואלת איך ייתכן שלפני יומיים הייתי אהבת חייו ועכשיו לא. הוא נראה הומו, הוא עם כל הסממנים האפשריים אך כל חייו הוא היה בקשרים עם נשים. לי אין שום בעיה עם זה והייתי מוכנה לחיות איתו בידיעה שהוא מתנסה לפעמים עם גברים אך אני לא ממש יודעת על הנושא ואין לי מושג האם התנסות תגרום לו לעבור לצד השני? ולמה היינו צריכים להיפרד בגלל זה?

21/02/2008 | 13:04 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אהבה, אני מתקשה להאמין שבגיל 50 הגבר הזה לא מימש מעולם את משיכתו לגברים, אם כי הכול אפשרי. להערכתי, אם לא היה מממש את משיכתו ומקיים יחסי מין עם גברים, הוא לא היה מגדיר את עצמו בפנייך כדו-מיני. יש גברים דו-מיניים המקיימים קשרים בתקופה מסוימת בחייהם עם אישה ובתקופה אחרת עם גברים: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html תופעה זו ידועה בשם "סדרתיות". כנראה שהדבר נובע מהקושי לממש את שתי הנטיות בו זמנית. ייתכן גם שלפרידה היו סיבות אחרות ונוח לאותו גבר להציג את משיכתו לגברים כסיבה לפרידה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים