שלום ד"ר רובינשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

18/02/2008 | 21:10 | מאת: אלמוני78

אני כבן 24 בעוד 4 חודשים עד היום לא התנסתי ביחסים לצערי . רציתי לשאול כיצד אני צריך לפרש את משיכה לנשים שהתפתחה אצלי כמובן בפנטזיות בלבד בחצי השנה האחרונה . כאשר מגיל צעיר המשיכה הרגשית והמינית היתה לגבריות בדר"כ היתה גדולה יותר משמעותית. בחצי השנה האחונה אני חווה שינוי תחושתי ורגשי גם ביחס כלפי נשים שאני מרגיש שנוצר אצלי עקב הפנטזיה המינית. כמובן שהפנטזיות לגברים עדיין קיימות אבל באוננות קל לי להגיע לפורקן שאני מפטז על שני המינים כמעט במידה שווה

20/02/2008 | 14:15 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אלמוני, קיימות וריאציות שונות של ביסקסואליות, כלומר, של משיכה לבני שני המינים: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html רק הזמן והניסיון המיני והרגשי שלך עם בני ובנות שני המינים ישמשו לך מצפן מהימן איך לנהוג עם מי. בינתיים הרגשתי היא שהמשיכה לשני המינים מבלבלת אותך, וחבל. אני מציע לך לעיין במאמר שבקישור ולנסות ליהנות משני העולמות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים