שאלה כללית בהקשר לשאלה למטה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

31/01/2008 | 06:21 | מאת: א

שלום ד"ר עברתי על חלק מהשאלות והתשובות , ואני שואל מה באמת אדם שיש לו מחשבות על בני מינו רק בגדר מחשבות אין לו ניסיון בזה והוא גם לא רוצה לחשוב על זה כי כל רצונו זה להתחתן עם אישה להביא ילדים לעולם ולסלק מחשבות על בני מינו כי הוא לא רוצה לחשוב דברים כאלו, אלא רק להנשא עם אישה לבנות חיי משפחה מבלי שיכשל במחשבות כאלו , ונקודה חשובה להדגיש אין לו ניסיון או רצון להיות עם בני מינו זה רק מחשבות מבלבלות שהוא רוצה לשכוח, ולדעת שבחיי נישואין יצליח ולא ייכשל האם יש פסיכולוג שיוכל לעזור לו בזה להמליץ בצפון? תודה

31/01/2008 | 18:19 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א', קיימת הסכמה כללית בקרב אנשי המקצוע מתחום בריאות הנפש, על סמך ניסיון טיפול של שנים רבות, שלא ניתן לשנות את הנטייה המינית. כאשר קיימת משיכה גם לבנות המין השני, ניתן לטפח ולפתח משיכה זו, אם כי לא ניתן להכחיד את המשיכה לבני אותו מין. כאשר לא קיימת כלל משיכה לבנות המין השני, לא ניתן ליצור בטיפול יש מאין והעזרה הטיפולית מתבטאת בניסיון לקבל ולהשלים את המשיכה לבני אותו מין. מעבר לכך, לא ניתן להמליץ דרך הפורום על מטפלים ספציפיים מטעמי איסור פרסום. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

03/02/2008 | 16:57 | מאת: א

זאת אומרת שאם קיימת גם משיכה לבן המין שהונה כיצד יסתגל למצב שהוא רוצה להמשך רק למין השונה ולא לאותו מין שלו? תודה

03/02/2008 | 17:02 | מאת: א

שלום מה הכוונה שלך במשפט כאשר קיימת משיכה גם לבנות המין השני, ניתן לטפח ולפתח משיכה זו? תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים