עזרה שחתי להגיד את גילי אני בן 14

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/01/2008 | 15:11 | מאת: דני

שחתי להגיד את גילי אני בן 14

30/01/2008 | 09:35 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דני, את המשיכה שלך לבנים לא ניתן לחסל. אם אתה מרגיש גם משיכה לבנות, במקביל, ניתן לחזק אותה ולבחור לממש רק אותה, אך אם משיכתך היא רק לבנים, יש לעזור לך להשלים איתה ולקבל איתה. אתה יכול לעשות זאת בעזרת טיפול פסיכולוגי או בעזרת קבוצת תמיכה כגון זו המופעלת ע"י ארגון הנוער הגאה www.igy.co.il. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

30/01/2008 | 11:29 | מאת: גל

אינני יודע מאיפה לוקח אדון רובינשטיין את האומץ והאחריות להגיד שזה לא אפשרי, זה אפשרי מאוד!!! אני עצמי הייתי כזה נמשכתי אך ורק לבנים וממשתי את זה בכל הכח שרק אפשר.משפחתי קיבלה את זה בצורה מאוד בוגרת ותומכת! מעולם לא הייתי מסוגל לחשוב אפילו על אישה למרת שבשלבים מסויימים מאוד ניסיתי. בסופו של דבר רציתי להתחתן בשביל לעשות ילדים משל עצמי ואז החלטתי ללכת לקבל עזרה מקצועית,למרות שאני חילוני וצעדתי בהתלהבות ובמרץ במצעדי הגאווה בירושלים ותלאביב עם שלטים בלונים ועוד... כיום אני נשוי באושר גדול,מתחרמן על אישתי כל הזמן ולא מסוגל לחשוב על גבר בכלל.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים