עזרה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

29/01/2008 | 15:11 | מאת: דני

שלום שמי דני ןאני צריך עזרה אני חושב שאני נמשך להומואים אבל אני לא רוצה ליות כזה וגם אני רוצה ליות עם בנות איך אני מצליח להפסיק לחשוב על בנים אשמח לכל טיפ שיעזור

05/02/2008 | 10:15 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דני, לא ניתן לחסל את משיכתך לבנים. במידה ויש לך גם משיכה כלשהי לבנות, ניתן לממש אותה ללא קשר למשיכה לבנים. במידה ואין לך כל משיכה מינית לבנות, לא ניתן ליצור יש מאין ותיאלץ להשלים עם משיכתך לבנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים