כיצד להתנהג

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/01/2008 | 11:28 | מאת: אמא לילד

גיליתי כי בני בן ה 7 צופה בתמונות של גברים הומויים באתרים באינטרנט.הוא בכה והכחיש כי זה הוא. אני בטוחה כי זה הוא ואינני יודעת כיצד להתנהג או מה לחשוב.

30/01/2008 | 09:44 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אמא לילד, יכול להיות שמדובר בסקרנות ללא משיכה מינית ויכול להיות שמדובר במשיכה מינית, למרות גילו הצעיר של בנך. במקרה השני חשוב להבין שהילד עובר מצוקה קשה כתוצאה ממשיכתו (שאינה ניתנת לשינוי) ולכן זקוק לתמיכה הורית ולא לביקורת שרק מחזקת את תחושת החטא שלו. המלצתי לך היא להניח לילד לחלוטין ולפנות לפסיכולוג חינוכי המתמחה בהדרכת הורים. חשוב מאוד שתעבירו לילד גישה תומכת, מקבלת ולא שיפוטית. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים