התלבטות לגבי אישה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/01/2008 | 14:58 | מאת: רותם

שלום. אני בת 29, מכירה כ-4 שנים אישה איכותית מאוד לטעמי, ורק עכשיו מתחילה לחוש כלפיה רגשות עזים של התאהבות ממשית ומשיכה מינית. הכרותי עימה נוצרה בשל עבודתה תחת ניהולה של אמי. יש ביניהן יחסים טובים מאוד ואמי יודעת שאני חשה זאת כלפיה, אך חוששת שמא אפגע אם לא ילך בינינו. האישה בת 41, התגרשה לא מזמן מבן זוגה ובעלת שלושה ילדים. אני רואה שהאישה מתרגשת רבות מנוכחותי ומגלה כלפיי יחס נעים ביותר, שגורם לי לתהות האם גם היא מתחילה להרגיש משהו דומה כלפיי. אני לא רוצה להקדים את המאוחר במובן של מצבה המשפחתי כרגע, אך מאוד רוצה לדעת מה היא מרגישה והאם יתכן בינינו קשר רומנטי בהמשך. מה אתם יכולים לייעץ לי לעשות כעת, מבלי לאבד את הקרבה המסויימת שכבר קיימת בינינו, אם יוודע לה שאני מתאהבת בה. תודה רבה, רותם

30/01/2008 | 09:50 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רותם, ההתלבטות שלך בהחלט במקומה. לא הייתי מזרז תהליכים. קשה מאוד לנחש עד כמה יחסה החיובי של האישה אלייך הוא אפלטוני (לא מיני) והאם יש בו בכלל מרכיב של משיכה לבנות מינה. אם יחסה חשוב לך, לא הייתי מנחית עליה את העניין המיני כרגע, אלא נותן לדברים להתפתח בקצב שלה. את יכולה אולי לספר לה באופן כללי שאת נמשכת לנשים ולראות את תגובתה, אבל גם צעד כזה ייתכן שיגרום להתרחקות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים