בעיות כספיות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/01/2008 | 14:42 | מאת: לילי

רציתי להתייעץ בקשר לאחותי אחותי הלוותה לחבר כסף והוא לא החזיר לה ואני מדברת ע סכום רציני ומאז היא לא מצליחה לסגור את המינוס בבנק ומונעת מעצמה דברים , היא בקשר עם אותו ידיד וכל הזמן מבקשת ממנו להחזיר לה את הכסף אבל כל הזמן הוא משקר עליה ומושך אותה סגרתי לאחותי כמה פעמים את המינוס אבל נראה לי שזה לא מה שפותר את העיניין רק לפני חודש נתתי לה כסף והנה שוב היא במינוס הצעתי לה להגישד נגדו תביעה אבל אין לנו כל מסמך אלא ההלואה נעשתה בעל פה אני לא רואה סוף לזה פניתי אליה פעם ואמרתי לה שהיא צריכה ללכת לסדנאות שמלמדות איך לא להיכנס למינוס איך לכלכל את עצמך טוב יותר אך היא דוחה את זה האמת שהיא מאוד עקשנית ולא נראה לי שאני רוצה כל הזמן לסגור לה את המינוס אני חושבהת שהיא מתנהלת עם הכסף בצורה ממש לא נכונה היא לא בזבזנית ומרוויחה דיי טוב אך מגיעה למצב עגום שכזה איך לעזור לה לצאת מזה ?

30/01/2008 | 09:53 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילי, פורום זה מיועד לעזרה להומוסקסואלים ומשפחותיהם. אני ממליץ לך לפנות לאחד מפורומי בריאות הנפש האחרים באתר. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים