התנסות חד פעמית

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/01/2008 | 17:46 | מאת: גל

האם ניסיון מיני הומוסקסואלי שנעשה כביכול מתוך התנסות כוללת ביחסי BDSM מעידה בהכרח על נטייה מינית הומוסקסואלית או ביסקסואלית או שייתכן שזו היתה התנסות מתוך סקרנות או היסחפות בלתי נשלטת בBDSM??

30/01/2008 | 09:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום גל, מדובר בשתי תופעות נפרדות שיכולות להופיע יחד. כלומר, BDSM יכול להופיע אצל סטרייטים, אצל הומוסקסואלים ואצל ביסקסואלים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים