האם אני הומוסקסואל?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/12/2007 | 22:45 | מאת: עידן

שלום, אני בן 21 קצין בקבע. הרבה אנשים מסביבי חושבים שאני הומוסקסואל; הדבר מתאפיין בעיקר בסוג המוזיקה שאני שומע, העדר אסרטיביות ורגישות יתר. חשוב לציין, שיצאתי מקשר של שנה לא מזמן (עם בחורה) ואני בכלל לא נמשך בלשון המעטה לגברים בכל צורה שהיא. מבחינת מראה חיצוני אני גברי + . האם ייתכן כי בכל זאת אני הומוסקסואל ועדיין לא גיליתי את זה או אולי יש לי מאזן לא תקין של הורמונים? תודה מראש,

05/01/2008 | 21:35 | מאת: דוד

אבל אם אתה באמת מרגיש 0 משיכה לגברים, או אחוז מאוד מאוד קטן של משיכה לגברים, אתה לא הומו - וזה לא משנה אם אתה חולה על דנה אינטרנשיונל, מדבר בצורה נשית, חלומך להיות ספר מצליח או מעצב אופנה או למדוד חזיות בזמנך החופשי. בסופו של יום, המשיכה שלך לגברים היא זו שמגדירה אותך כהומוסקסואל. חבל סתם להטריד את עצמך במחשבות שלפי ההודעה שלך לא קשורות אליך בכלל. אין סיבה שזה יפריע את מנוחתך. אם אתה לא נמשך לא לנשים ולא לגברים ייתכן שאתה א-מיני, וזה נושא שונה שאין לי בו הבנה כלל וכלל אז אני לא מעז לתת לך איזושהי עצה בנושא. יום טוב.

30/01/2008 | 10:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידן, הומוסקסואליות מוגדרת כמשיכה מינית של האדם אל בני מינו. הואיל ומרכיב הכרחי זה חסר בתיאורך, לא הייתי מגדיר אותך כהומוסקסואל. העובדה שהסביבה מייחסת לך נטייה מינית על סמך פעילויות והעדפות שאולי שכיחות יותר בקרב הומוסקסואלים (וגם זו נראית לי תפיסה סטיריאוטיפית) אינה מגדירה את נטייתך המינית. אם וכאשר תתחיל לחוש משיכה לגברים, יהיה מקום לדבר על כך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים