חוסר הבנה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/12/2007 | 03:42 | מאת: הראל

אני לא יודע למה ולא יודע על מה זה יכול להצביע..אבל יש לי בעיה קשה .לפחות מבחינתי יש לי משיכה ברורה לבנים לגבי בנות זה מעורפל. אבל המשיכה לבנים/התאהבות היא רק כלפי סטרייטים. אני כבר פעם אחת מצאתי את עצמי מתוסכל ומדוכא כשאיבדתי חבר טוב שהיה לי לאחר שבעצם התאהבתי בו. ועכשיו עוד פעם התחברתי עם מישהו שאני מוצא את עצמי נמשך אליו מאוד. וכל היום אני חושב עליו ומתוסכל. ואני חושב מה לא בסדר בי למה תמיד אני מחפש את הלא מושג. זה מתסכל אותי..אני רוצה כל כך למצוא מישהו. אבל רק בסטרייטים אני מתאהב..למה?

30/01/2008 | 10:25 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום הראל, הומוסקסואלים רבים נמשכים, ואף מתאהבים, בסטרייטים. בין מודעות ההכרות תוכל למצוא הומוסקסואלים רבים המגדירים את עצמם כבעלי מראה סטרייטי כדי למשוך הומוסקסואלים אחרים. מבחינה זו אינך חריג. עם זאת, מעטים הם ההומוסקסואלים שמונעים מעצמם בשל כך קשר עם הומוסקסואלים אחרים וייתכן שבמקרה שלך הדבר מרמז על קושי לקבל את עצמך כהומוסקסואל, או לפחות, לממש את נטייתך. המלצתי לך היא לפנות למטפל גיי-פרנדלי כדי לעבד את הנושא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים