הורים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/12/2007 | 11:12 | מאת: אורן

שלום, אני בן 25, הומו בארון. יש לי חבר מזה שנה וחצי, אני לא גר בבית אך גם לא יחד עם החבר, שגר עם אחיו. בזמן האחרון כשאני מגיע להורים וצופה עם אבא שלי בטלויזיה וכשמופיע הומו ידוע, הוא שואל אותי האם הוא הומו. פעם אחת הוא הביע דעה חיובית לגבי ההומו שהופיע, כשהשבתי לו שאני לא יודע אם אכן הוא הומו, ובפעם אחרת כשהשבתי שאכן האדם שהופיע בטלויזיה הוא הומו, אבי שאל אותי כיצד אני יודע? אמא שלי לעומת זאת בכל פעם כשמופיע הומו ידוע בטלויזיה, נוהגת להביע סלידה ממנו. אציין, כי הוריי שאלו אותי פעם אחת בלבד , בתגובה לסירובי לצאת אם מישהי שניסו להכיר לי, מדוע אני לא יוצא עם בנות, השבתי להם שאני לא מעוניין וכי טוב לי כך ובתגובה שאלו אותי אם החבר שלי הוא בן זוג שלי. לשאלה זו לא השבתי והשיחה הסתיימה. אציין כי אינני מסתיר מהוריי כי אני וחברי נפגשים כל יום ושאנחנו יחד כמעט כל הזמן. שאלתי היא האם ניתן לדעת מה דעתם על היותי הומו ומה דעתם על הומוסקסואליות בכלל. תודה.

13/12/2007 | 15:52 | מאת: דורון

מדברייך ניתן להבין שאתה חושש להפתח בפניהם ולספר בגלוי שאתה הומו. נראה לי שמתאור השיחות בבית ההורים שלך מבינים בינם לבין עצמם שאתה הומו אך לא דברו איתך על כך. אני מבין שכל הנושא מעיק עליך ולכן לא נותר לך אלא לצאת מהארון ולדבר על זה בגלוי עם הורייך. אם אתה חושש מתגובתם אולי רצוי שתפנה לייעוץ עם פסיכולוג המתמחה בנושא. בסופו של דבר לא תהיה לך ברירה אלא לספר להורים.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים