הומוסקסואל ואבא

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/12/2007 | 21:21 | מאת: עידו

תודה רבה עבור תשובתך. אמא שלי פגשה את החבר שלי אחרי שיצאתי מהארון כאשר במקרה הזמנתי אותו אליי הביתה והם חזרו, אמא שלי חיבבה אותו מאוד, בפגישה גם היה אבא שלי שהתנהג בצורה טבעית ונחמדהוגם מאוד חיבב אותו. לאבא שלי עוד לא סיפרתי על היותי הומו, אבל אני מאמין שהוא יודע ושותק בעניין. אין לי מושג אם אמא שלי סיפרה לו...כי כאמור אנחנו לא מדברים על זה בכלל. אגב מאבא שלי אני מקבל מסרים דו משמעותיים, מצד אחד הוא פתאום אומר לי "למה אתה לא מביא את החבר שלך אלינו"? (מבלי לומר דבר על היותי גיי), ומצד שני הוא שואל אותי "אתה לא רוצה להכיר בחורה"? אבל מיד הוא משנה נושא. אין לי מושג מה ההתנהגות שלו אומרת. תודה רבה שוב עבור תשובתך.

08/12/2007 | 11:28 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידו, לאבות אכן קשה יותר לקבל את הנטייה המינית של בניהם, משום שגברים ככלל הומופוביים יותר מנשים. עם זאת, נשמע שאביך מודע לנטייתך המינית והייתי מציע לפתוח את הדברים, לפחות בשיחות עם אמך, בביקורים נוספים של חברך ובשאלה ישירה לאמך לגבי מה שאבא יודע או לא. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

11/12/2007 | 22:06 | מאת: אורית

שלום וברכה, ברצוני לדעת האם נעשו בארץ (ובעולם) מחקרים הבחונים את התמודדותם של הורים של לסביות והומוסקסואלים. אודה מאוד על תשובתך.

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים