יציאה מהארון

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/12/2007 | 15:55 | מאת: עידו

ד"ר גידי רובינשטיין שלום אני בן 27, ועדיין גר עם ההורים. לפני 3 חודשים יצאתי מהארון כלפי אימי, וזאת לאחר שאחותי סיפרה לאמא שלי שאני הומו ושיש לי חבר. (לפני כן רק אחותי ידעה). אמא שלי חיבקה אותי ונישקה אותי, ואמרה ישר שהיא מקבלת אותי. היום לאחר 3 חודשים אמא שלי לא אמרה לי מילה בנושא, ולא שאלה אותי דבר, ומתנהגת אליי באופן רגיל וזהה לחלוטין כפי שהיה קודם ליציאה מהארון (רק שהיא כבר לא שואלת למה אני לא יוצא עם בנות). גם אני לא מדבר איתה על הנושא הזה, ובעצם יש שתיקה מאז היציאה שלי מהארון בנושא הזה. האם התנהגותה נורמלית? מה עליי לעשות?

07/12/2007 | 17:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידו, טוב לקרוא גם על סיפורים כאלה. נשמע שאמך מתנהגת בטבעיות, אך אתה זקוק לאישורים נוספים ממנה. אולי כדאי לספר לה פה ושם על חוויה מיוחדת שחווית עם חברך. אולי כדאי להכיר לה את חברך ולהראות לה בכך שהשד אינו נורא כל כך וקשרים בין בנים אינם רק קשרי מין מזדמנים, אלא יש לך דמות קבועה ויציבה שאיתה אתה בקשר. אשמח אם תעדכן אותנו. אגב, איפה אביך בסיפור הזה? בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים