אופי של גיי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/11/2007 | 11:26 | מאת: יונית

נתקלתי בבחורים הומואים בעלי מראה נשי ובבחורים הומואים שריריים וגבריים הכיצד? הרי בחור שרירי וגברי אמור להיות בעל נטיה לנשים ?

01/12/2007 | 10:18 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יונית, תפיסתך סטראוטיפית מאוד ונובעת מדעות קדומות, לפיהן הומואים הם נשיים וסטרייטים הם גבריים. חלק גדול מהמגזר ההומוסקסואלי מבלה שעות רבות במכוני כושר כדי להגיע למראה שרירי, אותו מראה שהם גם נמשכים אליו וגם רוצים להידמות לו. לא כל מי שניחן במראה כזה הוא אכן גברי, אך חלק גדול מההומואים הם גבריים. בקיצור, המציאות הרבה יותר מורכבת ממה שאת תופסת אותה והומואים רבים הולכים למכוני כושר כדי להיראות מושכים וכדי להידמות למראה שאליו הם נמשכים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים