בעייה קשה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/11/2007 | 20:11 | מאת: חסוי

שלום לד"ר פניתי כבר לכמה פורומים ותמיד התשובה הייתה זהה,אתה לא הומו אלא יש לך רגשות וחרדות בקשר לסקס ולביצועים,אני מעוניין גם בפרשנות שלך אם אפשר,כתבתי בפורומים כך: אני רווק בן 26 ומזה שנתיים (לאחר שחברה שלי עזבה אותי) יש לי הרגשה רעה כזאת שאני לא יכול להסביר(אני משער ומאמין שהיא עזבה בגלל הסקס שהיה לא מספק) כיום יש לי חברה וגם כרגע יש לי קושי בחדירה (הבעיה הנ''ל הייתה תמיד קיימת). ברצוני להוסיף שאין לי נסיון רב עם נשים, הייתה לי התרגשות עצומה ממש לפני החדירה דבר שהיה גורם לנפילה של הזיקפה(כיום אפילו הזיקפה לפני..לא מגיעה או מגיעה בקושי) המצב הגיע לזה כשהתחלתי לחשוב שאני הומו, אבל אני יודע שאני נמשך לנשים המחשבה הזאת לא עוזבת אותי ומפריעה לי גם בחיי היום יום. לאחרונה אני גם נמנע מחברותם של בנים, גם מבט עושה לי רע(אני רוצה לציין שפיזית לא הייתה לי זיקפה על גבר אף פעם,אבל יש תחושה כאילו משהו שם למטה זז,דבר שהוא לא נכון) אני לא יודע מה זה. בבקשה תנו לי עיצה. מה זה יכול להיות ומה אני עושה??? תודה רבה על התשובה

27/11/2007 | 22:10 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום חסוי, עקרונית משיכה לגברים, כלומר הומוסקסואליות, נקבעת עפ"י "אהבת מרדכי" ולא עפ"י "שנאת המן", דהיינו, על דרך החיוב. במילים אחרות, במידה ויש לך משיכה לגברים ועוררות מינית למראה גבר, תהייה מוגדר הומוסקסואל. אם יש לך בעיות בתפקוד המיני עם נשים, אין בהן כדי להפוך אותך להומוסקסואל. עם זאת, צריך לבדוק יותר מקרוב מה קורה לך שם למטה (או יותר נכון למעלה) למראה גברים כי אתה בכל זאת מתאר קצה קצה של עוררות מינית למראה גברים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

27/11/2007 | 22:42 | מאת: חסוי

תודה רבה על התשובה אז איך בדיוק אני אוכל לדעת?כאילו כשאני כם בחורה יש לי זקפה גם אם בעייתית ולעומת זאת עם דברים אין .. זה ממש מדכא..

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים