ניתוח להוריד את החזה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/08/2005 | 12:38 | מאת: כפיר FTM

שלום ד"ר רובינשטיין אני נולדתי בחורה ואני כבר 5 שנים מרגיש גבר ואני החלטתי שאני רוצה לעשות ניתוח להוריד את החזה הייתי רוצה לשאול מה צריך לעשות בשביל לבצע ניתוח כזה? זאת אומרת באיזה מקומות? (אם יש ברשותך מספרי טלפון אני ישמח) האם יש איזה שהוא אישור שצריך לקבל..? ואם כן ממי? ואיך מגיעים לבן אדם שנותן את האישור הייתי שמח לקבל פרטים כי אני ממש רוצה לעשות את זה אשמח לקבל תשובה בתודה כפיר..

30/08/2005 | 14:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום כפיר, לפני שאענה, אני רק רוצה להבהיר שהתופעה שאתה מציין אינה קשורה להומוסקסואליות (בניגוד למה שלפעמים מקובל לחשוב). את נושא הניתוחים לשינוי מין אני מכיר מהכיוון ההפוך, אך אני מתאר לעצמי שככל שהדברים קשורים לאישור פסיכולוגי לבצע ניתוח מסוג זה על חשבון המדינה, הפרוצדורה דומה. מי שאחראי על האבחון הפסיכולוגי הכרוך בכך היא ד"ר דליה גלבוע העובדת במרפאה הפסיכיאטרית במרכז הרפואי ע"ש שיבא בתל-השומר. לפחות זה היה המצב עד לפני שנתיים. על כל פנים, אם תתקשר לשם ותבקש לקבוע תור אצלה, אני משוכנע שיפנו אותך לגורם המתאים, גם אם היא התחלפה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים