לא יודע ממש איך להגדיר את זה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/11/2007 | 03:57 | מאת: איציק

שלום, אני מודע לעובדה שאולי זה פנייה דיי "מוזרה" אבל תמיד יש לי תחושה שאיך שהוא אני מצליח לעורר את סקרונתם של סטרייטים לגבי המיניות שלהם (בן 18). אני לא מנסה להתנשא או משו..אני פשוט באמת לא יודע איך להסביר את זה. שאיכשהו תמיד יוצא לי ליצור מגע שהוא לא בגדר ה"נורמה" עם סטרייטים. או שאני פשוט גורם להם להרגיש ממש בנוח איתי או שלאדע ממש איך להסביר את זה. (זה קורה לי כמובן רק עם כאלה שמושכים אותי מבחינה חיצונית והיה לי ניסיון דיי מר עם אחד..שגרם לי בסופו של דבר להיפגע)

24/11/2007 | 11:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום איציק, קשה מאוד "לנחש" מה קורה לך עם סטרייטים, לפי תיאוריך, אך ייתכן שהם יותר גבריים בעיניך ואתה נותן להם, שלא מדעת, הרגשה טובה במיוחד. כאילו "עושה איתם אהבה" בלי לקיים איתם יחסי מין. הייתכן? גייז רבים נמשכים לסטרייטים רק בגלל העובדה שהם סטרייטים כי הם נתפסים כגבריים יותר או כגברים "אמיתיים" יותר... בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים