הפרדה בין סקס לזוגיות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/11/2007 | 23:50 | מאת: OMER

שלום לד"ר גידי יש לי בעיה, אני נמשך מינית לאנשים שמאוד לא מושכים אותי בחיי היום יום. כלומר: אני נמשך מינית לגברים שאני לא רוצה להיות איתם בקשר של זוגיות. זה כל חיי היה ככה (אני בן 26 יודע שאני הוומו ונמשך לגברים). אני לא ממש נמשך מינית, לאנשים יפים.. (אני מאמין שבסקס אני רוצה להרגיש יותר שווה מהם). שורה תחתונה: בתכלס אני די סולד מגברים, וגברים די מגעילים אותי, אני רק נמשך אליהם מינית. מה עושים עם זוגיות? אני רוצה זוגיות עם אדם (גבר או אישה) שכיף לי לבלות איתו-ה האם רק אצלי יש הפרדה שכזו בין סקס לזוגיות? איפה אוכל לקרוא עוד על הפרדה בין סקס לזוגיות? תודה רבה

22/11/2007 | 16:22 | מאת: אמיר

היי עומר במקרה נקלעתי לויכוח שלך עם עצמך. בכל רחבי העולם אנשים עושים הפרדה בין סקס לזוגיות. נראה לי שזה אינו הקושי שלך. אתה רוצה למצוא מישהו/י שיהיה לך כיף איתם, אבל נראה שלא באמת כיף לך עם עצמך. מי שכייף לו עם עצמו לא נכנס למיטה עם אנשים שלא נתפסים כ"שווים" רק כדי לצאת מהמיטה עם תחושה של עליונות רגעית. קושי שאני רואה הוא בהצהרות שאתה סולד מגברים או יותר נכון במקום בינך לבין עצמך שאמירות כאלה נובעות ממנו. תחשוב על זה, אתה גבר, ואם אתה באמת סולד מגברים אתה גם סולד מעצמך באופן לא מודע. האם זה אכן כך? הענין שכדאי לך לבדוק לדעתי הוא - למה בכלל אתה צריך להוכיח לעצמך שאתה יותר טוב. עם גברים יותר קל להשוות באופן טבעי. תשובה כנה לשאלה כזו יכולה לפתור לך הרבה עניינים. המלצתי, כנס למיטה עם בחורים שנראים בעינך מדהימים ותתמודד עם המקום הזה. מה שאתה עושה עד עכשיו זה בורח מהתמודדות עם אתגר שיכול ללמד אותך משהו על עצמך וזה בכלל לא קשור לדעתי למיניות אלא לחיים שלך בכלל. והמלצה אחרונה, אם אתה מחפש זוגיות (אהבה) תתחיל מעכשיו ותתרגל אותה גם בסטוצים וגם בתור לסופרמרקט ואל תחכה למחר... בהצלחה

22/11/2007 | 17:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עומר, ההפרדה בין סקס לזוגיות מוכרת היטב בקרב גברים, סטרייטים וגייז כאחד. יש אפילו המפרידים בצורה ברורה בין בן או בת זוג לחתונה ובן או בת זוג למיטה. ייתכן שבסקס אתה אכן רוצה להרגיש העליון, הנערץ, זה שהצד השני סוגד לו וייתכן שאין קשר בין רתיעתך מגברים יפים ובין רתיעתך מזוגיות עם גברים. בנושא האחרון הייתי מטפל כמקרה פרטי של הומופוביה, כלומר, של קושי לקבל את עצמך כהומוסקסואל והייתי ממליץ לעשות זאת אצל מטפל גיי-פרנדלי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

24/11/2007 | 16:39 | מאת: OMER

תודה על התשובה, כתבת ש : " בנושא האחרון הייתי מטפל כמקרה פרטי של הומופוביה, כלומר, של קושי לקבל את עצמך כהומוסקסואל " זה בדיוק העיניין שאולי אני לא הומו - מהי ההגדרה בכלל של הומו? הרי אני נמשך מינית לגברים אבל אני לא רוצה אותם בזוגיות שלי. מי החליט שלמין שאליו אני נמשך (גברים) הוא חייב להיות המין שאיתו אני צריך למצוא זוגיות? כלומר: זה שאני נמשך לגברים אומר בהכרח שעלי להיות בזוגיות עם גבר ?! למה זה כ"כ ברור מאליו ?!.... תודה

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים