התאהבות בחבר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/11/2007 | 03:43 | מאת: עידן

שלום, אני (בן 18), התחברתי שנה שעברה עם ילד מהכיתה שלי ועם הזמן התאהבתי בו נואשות..זה התחיל מפנטזיות מיניות וכו' וכו'..וכל הזמן היה בינינו מגע. כזה סמוי בקטנה..אפילו פעם אחת חיבקתי אותו וליטפתי אותו. אבל עכשיו אחרי די הרבה זמן..שכבר ניתקתי איתו את הקשר.אחרי שהוא התחיל להירתע ממני והתרחק ממני...אני עדיין מת לדעת, למרות שאני כבר לא חשוב עליו כמעט כבר..אם יש מצב שהוא התעניין בגברים או שיתנסה בעתיד..למרות שלכאורה הוא סטרייט והוא היה עם בנות כבר.

21/11/2007 | 19:17 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום עידן, אני מציע לך לברך על העובדה שחברך הסטרייט שמקיים קשרים עם בנות הפסיק להעסיק אותך. התאהבות בסטרייטים היא מקור לצרות בעיקר בגיל הרגיש בו שניכם נמצאים והייתה מסבכת אותך לשווא. עשה לעצמך טובה והפסק לעסוק בנספח של האם אולי הוא בכל זאת לא סטרייט, למרות שהעובדות מצביעות על כך שהוא כן. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים