הוגנות ביחסים...

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/11/2007 | 16:28 | מאת: רותם

אני חייבת לציין שעד לפני כחודש לא ידעתי ולא הכרתי אף הומו. כן קצת הזוי לא ? כל העולם הזה חדש לי ,ואני צריכה להסתגל גם במישור האישי וגם לקבל ולהבין יותר את העולם ההומסקסואלי. אני קוראת המון חומר , מאמרים, וזה עוזר לי עם הבורות שהיתה לי לפני כן. מה שקשה לי להבין זו העובדהשהוא התאהב בי , כשהוא יודע שהוא הומו מאז שהוא זוכר את עצמו. איך אפשר שהומו יתאהב באישה ??? איך בכלל אפשר להגדיר את בעלי ? הומו ? דו ? גם העובדה שהוא מאוד נהנה מיחסי מין איתי , אין לו בעיה לגמור, אין לו שום קושי בזיקפה , ממש לא !!! משהו לא מסתדר לי עם זה . למה הוא לא נימשך לאף אישה אחרת , ואלי הוא נימשך מאוד. קשה לי לקבל את זה שהוא חי איתי 20 שנה , הוא הסתיר את זה 20 שנה !!! יש לי עוד ים של שאלות שמציקות לי . אני יודעת שאני צריכה להודות על כך שהגילו הזה הביא לפתיחות ביחסי מין, לסקס מדהים . יותר מפעם ביום !!! האם האהבה הענקית שלנו תגבור על הקשיים. אנחנו בטיפול זוגי עם מטפלת שאנחנו מרגישים מאוד בנוח איתה , כולי תקווה שנצליח. לגבי הוגנות אני "מקנאה" בריגושים שיש לו בחיפוש אחר סקס, נכון שאני לא בסדר , אבל אני מקנאה בזה שהוא מתרענן לו בקשרים אחרים, בעוד לי אסור. כשהצעתי נישואים פתוחים הוא כמעט קיבל שבץ. לא יודעת , נראה לי לא "פייר". אני יודעת שאני עכשיו ילדותית, אבל ככה אני מרגישה. אשמח לקבל עצה שתוציא לי את הג'וק הזה מהראש. יש לי סקס מטריף ובעל אוהב , אז למה אני לא רגועה , ומחפשת לגרום לו לקנא, אנחנו זוג מאוד יפה , ככה שאני מחוזרת והוא מודע לזה. אני מתה לדבר עם מישהי במצב שלי, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לחיות ככה . אני אוהבת אותו מאוד !!!! עכשיו אפילו יותר !!!!

21/11/2007 | 19:09 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רותם, סביר להניח שבעלך הוא ביסקסואל, שנמשך לגברים ולנשים כאחד. במקרה שלך הוא גם התאהב בך. ביסקסואלים יכולים להתאהב בגברים ובנשים ובמקרה שלכם הוא התאהב בך ואשרייך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים