היציאה מהארון גרמה לנו להתאהב מחדש.....

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/11/2007 | 14:57 | מאת: רותם

כן בחיי. תגיד לי אתה איך זה ייתכן ???? האם זו תוצאה של הטראומה שחויינו. של התחושה של השבר הגדול. המפץ !!! חשבתי שחיי תמו. והנה אנחנו חווים סקס שלא ידעתי שקיים בכלל !!! הפתיחות שיש לנו , השיחות על פנטזיות, האהבה , הגעגוע בשעת שאנחנו לא יחד. איך זה ייתכן ??? אני מאושרת עתה . למרות הגילו י הקשה.

20/11/2007 | 15:45 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רותם, חיי המין שלכם הם אינדיקטור אותנטי לאיכות היחסים ולכן לא כדאי להיכנס לחישובים קטנוניים שבגלל שיש לו קשרים מיניים מזדמנים עם גברים חובה עלייך לקיים יחסי מין מהצד רק לשם ה"הוגנות". אצלך מאוד לא סביר שאלה יהיו קשרים חסרי מעורבות רגשית ואת סתם תשחקי באש ותסכני את מה שיש. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים