בעלי יצא בפני מהארון....

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

20/11/2007 | 12:53 | מאת: רותם

כן . השמיים נפלו באותו רגע. חשבתי שהנה סוף העולם הגיע . אבל הפלא ופלא האהבה שלי אליו רק התעצמה , גדלה ופרחה... התשוקה שלי ושלו המריאה לשחקים. ועכשיו לשאלה הגדולה שלי ??? איך אפשר עם כל האהבה הגדולהשלנו לחיות כך ? הוא אותי ואת בנותינו מאוד. בכך אני בטוחה. איך אני יכולה לחיות עם הידיעה שהוא יוצא ושוכב עם גברים אחרים ??? למרות שאני מקבלת את העובדה הזו כמוגמרת. זה צורך שלו , צורך גופני ונפשי. הוא רואה בכך אך ורק אקט מיני נטו. הייתכן שהוא יתאהב באחד הגברים ??? אני פוחדת מהעתיד לבוא. איני רוצה להתגרש, יש לנו זוגיות טובה וחזקה. איך אני יכולה לגרום לעצמי להשלים עם זה , האם הזמן הוא התשובה ??? אנחנו בטיפול זוגי , אני מקווה שזה יעזור לנו. חשבתי על נישואים פתוחים , הוא לא מוכן שמישהו אחר יגע בי !!!! אני רוצה הוגנות ביחסים ? זה אפשרי ???

20/11/2007 | 13:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רותם, ישנם זוגות רבים, בהם הגבר הוא הומוסקסואל או ביסקסואל, האישה יודעת והנישואין נמשכים בצורה די משביעת רצון: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . מסתבר שנשים רבות מעדיפות זאת על פני המצב המאוד שכיח שהגבר שלהן גם בוגד בהן וגם מסתיר זאת ובכל מקרה הפסיק לקיים עימן יחסי מין ועושה זאת עם נשים אחרות. עם גברים אחרים לפעמים הסכנה למעורבות רגשית הרבה יותר גדולה. טוב מאוד שאתם נמצאים בטיפול זוגי אשר אני מקווה שיעזור לכם למצוא הסדר חיים סביר. לא ברור לי משאלתך האם הפסקתם לקיים יחסי מין ביניכם ואשמח אם תוכלי לשתף אותנו בהיבט הזה. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים