קשה לתאר כמה שזה דחוף

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/11/2007 | 23:19 | מאת: יוני

זהו משהו מאוד מוזר, אני לא יודע איך אנשים הסתכלו על זה או יחשבו שזה בכלל אמיתי. אני בן 15, ואני חושב שאני פדופיל. אני מאוד מפותח לגילי ואני הרבה פעמים מפנטז על ילדות מתחת לגיל 8. זה לא קורה עם בנים, רק עם בנות. אני נורא מפחד שזה יתפתח. מה אני אמור לעשות? התייעצות מחוץ למחשב לא מתקבלת על הדעת בשום אופן!!!!! אני מקווה שלא יחשבו על זה בתור משהו מגעיל, זאתי באמת לא אשמתי. בזמן האחרון אני מנסה להתעלם מזה. אני מפסיק לפנטז על ילדות. אני לא מסתכל עליהן ברחוב. כשבת דודה שלי הקטנה באה אלי כדי לשבת עלי אני לא מתייחס אליה ולא חושב על שום דבר מיני. לפעמים קרו מצבים שחשבתי שאני מעדיף ילדות קטנות מאשר ילדות בגיל שלי. אני נמשך לתמימות ולבנות חמודות. אני עדיין נמשך לבנות בגיל שלי ויותר מבוגרות. אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות, אני לא מוכן להתייעץ עם אף אחד, לקחת תרופות או משהו!!!! רק פסיכולוגי.... איך אני יכול להעביר את זה בדרך פסיכולוגית .

20/11/2007 | 13:38 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום יוני, פורום זה עוסק בקשיים העומדים בפני בחורים ובחורות הנמשכים לבני ובנות מינם. עם כל ההבנה לקשייך, זה אינו הפורום המתאים ואני ממליץ לך להתייעץ בפורום פסיכולוגיה כללי יותר. טיפול התנהגותי המיועד לשליטה עצמית יכול לעזור לך אך זה דבר שחייב להיערך פנים אל פנים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים