מתלבט קשות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

11/11/2007 | 00:44 | מאת: משהו

אהלן תראו.. אני בן 16. מעולם לא התנסיתי עם נשים או גברים, נשים לא היו מעורבות בחיי כל כך, אפילו בכלל. מגיל 12 התחלתי לאונןעל נשים, עד גיל וחצי בערך. פתאום הגיעה פנטזיה על המין שלי, שנמשכת עד עכשיו. כשאני רואה אישה חשופת שדיים או עירומה יותר נכון לומר זה עושה לי את זה. אפילו התאהבתי בילדה ונמשכתי אליה מינית. ראיתי סירטון של גבר מאונן ושל אשה מאוננת. לחלק התחתון של הגבר אני לא נמשך בכלל, ולאשה אני נמשך מהראש עד לרגליים. קרה לי מקרה מוזר, אפשר לומר חלום, שאילולא היה קורה לא הייתי מתלבט בכלל, לא חשבתי על גברים לעולם על כאופציה מינית. אני בדיכאון מתמשך,קשה לי לקום כל בוקר ולחשוב אני פוחד להיות הומו. הומו גם אסור להיות ע"פ התנ"ך, וממש אני לא רוצה להיות הכיבשה השחורה של המשפחה, אני רוצה להיות מה שהייתי לפני הגיל המקולל הזה. אני פוחד שהמשיכה לנשים אצלי תיעלם. יש לי דוגמא נוספת. הלכתי לילדה מהכיתה וכל הדרך התרגשתי, לא כי אני אוהב אותה, אלא מהמחשבה שאני הולך להיות ליד בת, מפותחת, לבד. לדעתכם אני סטרייט? בבקשה, תענו לי. אנונימי

11/11/2007 | 08:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהו, מדובר בגיל צעיר מאוד ולפי תיאוריך, אתה נמשך לשני המינים, בעצם לבנות יותר מאשר לבנים. אין כל חובה לממש את כל הפנטזיות שלנו ותוכל לממש רק את משיכתך לנשים. בינתיים, תן לזמן לעשות את שלו. שום דבר לא בוער. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים