הרצון שלי לממש את נטיותיי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

04/11/2007 | 17:27 | מאת: נטע

שלום, אני עומדת על סף גירושים אני בת 28 נשואה כ-5-שנים לאיש מקסים מכל הבחינות ואנחנו אוהבים מאוד. הבעיה היא שקיימת אצלי משיכה מינית גם לבנות, שמעולם לא הגיע לידי מימוש. עד עכשיו לא הרגשתי צורך בכך, ובכלל, במשך כל השנים עם בן זוגי ,האהבה הגדולה שלי אליו השכיחה ממני לגמרי את הנושא. אבל בתקופה האחרונה אני מרגישה צורך עז במימושם של יחסים לסביים.(זה התחיל מבחורה ספציפית שאני לא יכולה להפסיק לחשוב עליה)... בעלי מבחינתו, ובצדק, טוען שאיננו מוכן שאקיים קשר עם מישהי בזמן שאנחנו יחד ומכאן הפיתרון היחיד שאנו יכולים לחשוב עליו ,הוא פרידה. עם כל הקושישבכך,כי אנחנו באמת מאוד אוהבים. ובדקה התשעים שאלתי היא- האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? האם יש דברים שלא חשבתי עליהם? כל עיצה תתקבל בברכה

08/11/2007 | 15:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום נטע, יש ביסקסואלים המצליחים להגיע עם בני או בנות זוגם להסדרים המאפשרים ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . נשמע שבן זוגך אינו שותף מתאים להסדר כזה. בדקה התשעים אולי כדאי לפנות לייעוץ זוגי מתוך הבנה שכל הכרעה בין אפשרויות טומנת בחובה החמצה של האפשרות הבלתי ממומשת. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים