סקס מזדמן וזוגיות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

03/11/2007 | 03:02 | מאת: צ

יש לי בעיה קשה בנושא של זוגיות מול סקס:מחד אני אוהבלחשוב על הקטע הזוגי ,של לבלות וחוויות משותפות וכו', מאידך ישר אחרי שאני מגיע לפורקן בסטוצים למשל, אין לי חשק לסקס נוסף באותו יום,וודאי לא עם אותו בן אדם, למרות שמאוד נהניתי למשל. אני לא מצליח לדמיין את עצמי בקשר "אונס" את עצמי לקיים יחסי מין עם בן זוג יום אחרי יום-זה פשוט משעמם ולא ימשוך אותי . דנה ספקטור אמרה שיש עם הדבר הזה בעיה -שזוגיות ואירוטיקה זה שני דברים שונים ושזוגיות הורסת אירוטיקה בשלב מסוים. מה עושים

08/11/2007 | 15:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום צ', לאנשים שונים יש צרכים שונים. מתיאוריך אני מתקשה להבחין בצורך אמיתי בזוגיות. ניכר שאתה נהנה מיחסי מין, ובתוך ההנאה הזו גיוון עושה לך את זה. עד כאן אינני רואה כל בעיה. זוגיות נועדה לענות על צורך אחר לחלוטין, צורך באינטימיות ובביטחון, ויש לי ספק אם תמורת ביטחון מסוים בקשר אתה מוכן להשתעמם מבחינה מינית והאם זה מציאותי בכלל במקרה שלך. הייתי ממליץ לך, במקום להיסחף אחרי הכללות של אנשי תקשורת, לבדוק את צרכיך האישיים האינדיבידואליים במסגרת ייעוץ מקצועי פנים אל פנים. לפעמים אנחנו נוטים להתבלבל בין הצרכים האינדיבידואליים שלנו לבין נורמות חברתיות של מה שמקובל ורצוי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים