דילמה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

30/10/2007 | 23:36 | מאת: דותן

אני בן 16 ויש לי חברה כבר שנה אני מאוד מאוד מאוד מאוהב בה ונמשך עליה מאוד! קיימנו כבר יחסי מין ואני זה שיוזם אותם תמיד! עומד לי ממנה בקלות אפילו מסתם נשיקה! למרות זאת כאשר אני בבית אני נכנס לרב לאתרי פורנו של גברים הומואים נהנה וגם פה עומד בקלות ויש סיפוק (נכנס גם לעיתים לפורנו של נשים) מה אני בעצם דו? הומו? סטרייט מבולבול שמנסה?נער בגיל ההתבגרות?

08/11/2007 | 13:15 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דותן, לפי תיאוריך, נכון לעכשיו לפחות, אתה ביסקסואל הנמשך לשני המינים במידה דומה פחות או יותר. אני מציע לך לראות זאת כאפשרות ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html וכמובן, אתה אכן מאוד צעיר ובמשך הזמן תלוי את מי תפגוש, איזה קשר תיצור עם גבר זה או אחר או עם אישה זו או אחרת והדבר יקבע עם מי תקיים זוגיות ועם מי "רק" תיהנה מינית. בכל מקרה, אתה מוזמן לראות את עולמך כעשיר ומגוון יותר ולברך על כך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים