מה קורה לי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/10/2007 | 16:39 | מאת: דניאל

אני דתי, בן 50 אב וסבא לנכדים, בעל מעמד חברתי גבוה, מה שקורה שלפני שנתיים גילתי בעצם שאני נמשך לגברים, יצרתי קשר עם גבר ואהבתי אותו מאוד קיימנו יחסים מלאים, המשפחה גילתה את זה, יש לי 2 שאלות, 1 האם יש כזה דבר שבגילי זיהתי זהות מיני חדש שאני בעצם הומו, והאם יש מצב שאדם משנה את זהוהתו המינית? 2 איך אני יכול לצאת מזה? תודה

23/10/2007 | 11:38 | מאת: דודי

איך המשפחה הגיבה? האם אשתך סלחה לך והמשיכה הלאה? האם חשבתם להתגרש בעיקבות זה? האם בעיקבות הגילוי הפסקת ביחסים ההומוסוקסאליים או שמא אינך יכול להפסיק זאת?

24/10/2007 | 14:53 | מאת: דניאל

זה נשמע שאתה מזדהה איתי. האם גם אתה עברת/עובר זאת ? ולמה אתה שואל ?

07/11/2007 | 12:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דניאל, בהחלט נתקלתי בגברים בני גילך שבגיל המתקדם שלך גילו את משיכתם לבני מינם. בעיקר אצל גברים שמרניים, ועוד יותר דתיים, איפה שהומוסקסואליות אסורה באיסורים חמורים כל כך, ייתכן מצב שהאדם ידחיק רוב חייו הבוגרים את משיכתו לגברים, בעיקר אם בינתיים הוא יכול לתפקד עם נשים מבחינה מינית. לעומת זאת, מרגע שהמשיכה מומשה לא ניתן להכחידה. במילים אחרות, ניתן לקבל החלטה רציונאלית ומושכלת לא לממשה, על כל המשתמע מכך מבחינת תסכולים וכדומה, אך לא ניתן להפסיק להימשך לגברים. אתה נמצא בבעיה אמיתית משום שלפי תיאוריך הקשר עם הגבר היה גם רגשי. מצד אחד, הדבר מעיד על יכולת רגשית מפותחת מאוד שלך ומצד שני, קשר כזה עלול להציב איום ממשי על נישואיך. המלצתי לך לדבר על כך עם איש מקצוע גיי-פרנדלי שיעזור לך למצוא את שביל הזהב. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים