חשד בבעלי

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

21/10/2007 | 12:39 | מאת: g.g

אינני יודעת איך להגיד לבעלי שאני חושדת בו שהוא בוגד בי עם גבר. אנו נשואים כ-30 שנה והגילוי הוא עבורי הלם מוחלט אפילו אינני יודעת איך לגשת לנושא ישנם סימנים ברורים שהוא לא חולם שיש לי נגישות אליהם אודה לך על יעוץ

07/11/2007 | 11:59 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום g.g., לדעתי, שיחה פתוחה עם בעלך יכולה לשפר את הזוגיות שלכם. שתפי אותו במחשבותייך ואם קשה לך, כתבי לו מכתב, כך שלא תצטרכי לראות את תגובתו או להלחיצו ולגרום לו להתפתל ולשקר לך. מכתב כזה יכול לתת לו זמן התארגנות מולך ומול האמת שגילית. מאוחר יותר ניתן לפנות למטפל זוגי כדי להגיע להסדר שיהיה מקובל על שניכם באשר לעתיד יחסיכם עם או בלי גבר ברקע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים