לד"ר רובינשטיין

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/10/2007 | 03:16 | מאת: א.א

אני בחור בן 23 לעולם לא חוויתי חוויה מינית. לפי הרגשתי כיום נראה שאני נמשך לשני המינים. המצב כיום הוא שבמשפחה יודעים על כך אבלו החברים לא. אני מסתיר זאת מזה שלוש שנים מפחד שאנשי התנערו ממני ואשאר לבד, פחד שאני לא יודע עד כמה הוא רציונלי אבל קיים. בנוסף אני משתקם ממשבר נפשי שעברתי לפני ארבע שנים לאחר איישפוז פסיכיאטרי. כיום אני תלמיד מכינה במכללת רעננה. בהתייחס לנתונים שהצגתי אני פוחד ליצור קשרים למטרה רומנטית בעיקר כי אין לי מושג איך להציג את עצמי ואיך להציג סיפור חיים כל כך מורכב. הציפיה של ההורים היא כמובן לממש את המשיכה לנשים אבל הפחד מדחייה הוא כל כך גדול שאני לא יודע מאיפה לטפל בבבעיה ולאיזה מטפל לפנות.

07/11/2007 | 11:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום א.א., רצוי שתפנה למטפל שהוא גיי/בי-פרנדלי. חשוב מאוד, קודם כל, לא להזיק, בעיקר על רקע המשבר שעברת ודרש אשפוז. אין כל דחיפות לצאת מהארון. צריך חוסן נפשי עצום לשם כך וכרגע אתה זקוק לכוחות שלך למשימות התפתחותיות נורמטיביות כמו הלימודים שיעזרו לך לשקם את הדימוי העצמי שלך. כביסקסואל אתה יכול ליהנות משני העולמות http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html ומטפל גיי/בי-פרנדלי יכול לעזור לך בכך. הפחד לדחייה בהחלט ראוי לליבון עדין במסגרת טיפול פסיכולוגי תמיכתי. אתה מוזמן לספר קצת יותר על המשבר שבגינו אושפזת ואז נהייה חכמים יותר מה לייעץ לך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

10/11/2007 | 09:18 | מאת: א.א

אושפזתי לפני 4 שנים עקב דיכאון ומצב של אובדן תחושה גם חברתית וגם מצב אפטיה כלפי הסביבה. אובחנתי בסיכזופרניה ברמה קלה מאד. אני במצב טוב היום יחסית, לומד ומצוי בקשרים חברתיים ,כבר מספר שנים עם אותם כדורים וללא אישפוז חוזר. למרות שלאחרונה מצב הבלבול בקשר לזהות המינית יוצר מצוקה וחוסר שקט נפשי. אם אפנה אלייך במייל תוכל לתת לי שם של מטפל או אולי אפילו אתה עצמך? בברכה א.א

10/11/2007 | 09:54 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים