לא מצליח להבין(בן 15)

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/10/2007 | 18:00 | מאת: דור

אני במשבר זהות כבר חודשיים וזה קורע אותי.... אני מדוכא, יש לי חוסר תיאבון מידי פעם, אני משלשל לרוב (אני לא חולה), אין לי חשק לאנשים... כשהייתי קטן התאהבתי בבנות, וכיום אני נמשך אליהם מינית (אני חושב), עם חברה שלי אני מצליח בשניות להגיע לזקפה ולהעלים את המחשבות ההם.... אבל כשאני בלעדיה אני לא... יש בי מחשבות של "אולי אתה הומו באמת?" וישר אני דוחה את המחשבה הזאתי וחושב על איך יכולתי לחשוב עליה בכלל. יש כול מיני מחשבות גם שמנסות לקריין את עצמם, או לפעמים מחשבות כמו " הייתי עושה אותו.. או אותו" שזה לא מלווה בתמונות בראש אלא רק המילים... לפעמים זה אפילחו מצחיק אותי לגבי אנשים מסויימים אבל לרוב זה מפחיד. כשאני חושב על כול מיני מחשבות עם בנים סתם ככה אין לי זקפה אבל כשאני חושב על חברה שלי למשל, יש לי.... כשהייתי קצת יותר צעיר התנסיתי בפורנו גייז פעמיים 3, והיו לי כמה פנטזיות שכוללות את חברים שלי ואותי, אך לא דאגתי מזה, ולא חשבתי על זה בכלל (אם אני הומו או לא).. ניסיתי גם לדחוף עצמים דקיקים לפי הטבעת כי שמעתי שזה אמור לענג... אבל ישר בכניסה זה לא התאים לי אז הוצאתי ישר (במילימטר הראשון)... אני קרוע כבר כמה זמן, אף פעם לא הסתכלתי על חברים שלי בצורה מינית סתם כך...(וגם היום לא). עזרה!

07/11/2007 | 11:07 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום דור, לפי תיאוריך, בשלב זה לפחות אתה מוטרד לחינם. יש לך זיקפה עם חברה שלך ואתה צריך להאמין לזיקפה הזו. זיקפה היא המדד האמין ביותר למשיכה מינית ופירושו של דבר במקרה שלך שאתה נמשך לבנות ואף יש לך מזל שיש לך בת זוג קבועה. אתה נורא-נורא צעיר, כמעט ילד, וצריך לתת לזמן לעשות את שלו ולראות מה קורה למשיכה שלך לבנים. שום דבר לא בוער. מה שכן קצת מדאיג אותי הוא המחשבות ש"מקריינות" את עצמן. ייתכן שמדובר באובססיה וכדאי לבדוק זאת עם איש מקצוע. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים