אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

15/10/2007 | 21:43 | מאת: מודאגת

בני בן 7 רגיש ביותר משחק רק עם בנות לא מוצא עניין במשחקי בנים לחלוטין מתעניין בכל הקשור בבנות אני מאוד מודאגת . מבקשת סיוע בדרך להתנהג עימו כמו כן האם יתכן כי הוא עתיד להיות הומו?

18/10/2007 | 00:28 | מאת: דניאל

ארצה רק להזכיר לך 2 דברים למקרה שברחו ממודעותך: 1. ההומוסקסואליים כבני אדם שווים לגמרי להטרוסקסואלים ושני אלו אנשים נורמליים לגמרי לכל עניין ודבר. 2. יוכל לומר לך הד"ר כאן שנטייה מינית אינה פרי בחירה. בכל אופן אני ארצה לומר לך שבעקבות עובדות אלו דווקא לא נראה שישנן סיבות כלל כי תדאגי, אך שוב, זוהי רק בחירה שלך. בהצלחה.

24/10/2007 | 16:54 | מאת: אחד שמבין

מותק, הוא כבר הומו. האם האב מעורב רגשית בחיי בנו? מציג אליו יחס חם ואוהב? האם יש בחייו דמות גברית? או שכל הדמויות בחייו נשיות? אם ענית על הכל לא, אז את כבר יכולה להיות בטוחה...

30/10/2007 | 23:42 | מאת: דותן

אמא מודאגת שלום,אני אומנם צעיר ורק בן 16 וחצי אבל אני בדילמה עצמית לגבי המיניות שלי.. מה שגרם לי לברר בעצם על הנושא בכלל.. ולכן אני יכול להרגיע אותך ששום דבר לא בטוח לפי מה שהבנתי בספרים שבהם עיינתי כולנו אבל כולנו נולדים דו מיניים,ועד גיל מסויים לפחות 15 כל אחד בשלו אנו בודקים את זהותנו המינית יכול להיות שהוא עדיין בשלבי בדיקה עצמית אני נמשך גם לגברים ובכל זאת חולה על כדורגל ויש לי חברים בנים אני לא חושב שזה קשור.. מה שכן, לא משנה מה תעמדי לצידו בכל דבר תמשיכי לבדוק, אם זה מפריע לך אבל בחיים אל תתני לו הערות כמו למה אתה לא משחק עם בנים או דברים כאלה כי זה רק יחמיר את הדילמה שנאלץ ילד בן 7 להתמודד איתה ואפילו לא במודע חבל! =) יום טוב

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים