נשים וטראסקסואלים

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

14/10/2007 | 00:42 | מאת: אדיר

אני בן 34 בארבע שנים האחרונות אני נמשך לטראסקסואלים, אני נראה טוב מאוד ונמשך לשני המינים, טראנסקסואל זה גבר שהפך בזהותו לאישה, ולא בהכרח בשינוי אורלוגי. לומר את האמת אני מאוד אוהב את שני המינים, אני אוהב מאוד נשים, ניסיתי להיות עם גברים אבל זה ממש דוחה אותי ואני לא מסוגל, ועם טראנסקסואל אני נהנה מאוד ועם אשה ממש באותה מידה. מצד אחד זה מתסכל מאוד כי אם אני במערכת זוגית עם אישה שאני מאוד אוהב להיות איתה ואוהב אותה, אני לפעמים מרגיש צורך להיות עם טראנס בגלל שאני מאוד נהנה מהריגוש ואם אני לא נפגש עם טראנס אני ממש תצורך הזה. אז מצד אחד אני נהנה מאוד ומסופק מאוד ומצד שני אני מתוסכל מזה. עד אז אני משתדל להנות.

14/10/2007 | 10:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אדיר, למעשה, הקושי שלך אינו שונה עקרונית מקשייהם של ביסקסואלים, אשר לדעתי מסוגלים ליהנות משני העולמות, בהתייחסות נכונה: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html נדמה לי, אפילו, שעם טראנסקסואלים הסכנה להתאהבות פחותה מזו שקיימת עם גברים, כך שקיימת גם פחות סכנה שמגעיך המיניים איתם יסכנו את הקשר הזוגי שתיצור עם אישה. קשר זה לא יהיה מונוגמי במובן המיני של המילה, אך בלאו הכי מונוגמיה הופכת להיות יותר ויותר בעייתית גם עבור גברים סטרייטים המקיימים קשרים מיניים (ואף יותר מכך) בצד הקשרים עם נשותיהם. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים