אהלן

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

09/10/2007 | 14:26 | מאת: אסי

אוי. נסעתי לי לתומי באוטובוס (רמת גן לצומת רעננה), זה היה מהאוטובוסים הארוכים (יענו 2 אוטובוסים ביחד), התיישבתי לי במושב, לידי התיישב גבר (גיל הארבעים חמישים), למרות שתכלס היו עוד מקומות ריקים באוטובוס. פתאום אני אשכרה מתחיל להרגיש אותו. מחכך בי את היד שלו, את הרגל, וזה נהיה יותר ויותר.. ואני כולי נבוך. פאק!!! יש עוד אנשים באוטובוס!!!!!! מה נסגר איתך?? פתאום אני שם לב שהבנאדם אשכרה "מענג את עצמו". ועמדו שם 2 חיילים בדיוק לי המושב, הם אשכרה רואים את זה ומשחקים אותה כאילו לא רואים. אין, רציתי לקבור ת'עצמי. פשוט קמתי והלכתי לעבר הדלת עד שהאוטובוס הגיע ליעד. לא מבין מה נסגר עם אנשים, באמת שלא. קצת טאקט. עכשיו אני מבין מה בנות מרגישות. זהו.

09/10/2007 | 15:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אסי, האיש, ללא ספק, חולה ואינו מסוגל לשלוט בדחפיו. אני מבין את השיתוק שאחז בך, אך אולי תוכל לשתף אותנו מדוע לא קמת קודם? מדוע לא הערת לו? בעצם, שיתפת איתו פעולה, בזמן שיכולת (או אולי לא?) להפסיק את המעשה, אפילו בלי להביך את האיש בפומבי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

09/10/2007 | 19:42 | מאת: אסי

כי אולי התרגשתי קצת מזה שמישהו מתחכך בי, שמישהו חושב ששווה להתחכך בי. אבל בטח לא רציתי שזה ייגרר למצב שקרה. נפגשתי עם מישהו היום שאמר לי "אתה נראה לא משהו". מה זה אומר עליי? עד כדי כך הדימוי העצמי שלי נמוך?

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים