יש לי חברה.. שעוסקת בזנות

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/10/2007 | 20:10 | מאת: משי

עכשיו השאלה שלי היא כזאת אם היא עובדת רק בשעות היום והיא בחיים לא מביאה גברים הביתה והיא עובדת בעיר אחרת.. ולא לוקחת סמים וכל זה אם מישהו ידווח לרווחה על העיסוק שלה עללולים לקחת לה את הילדים?

07/10/2007 | 23:13 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום משי, אמנם הפורום הזה עוסק בקשייהם של חד-מיניים, אך התשובה היא בהחלט כן. זנות אינה רק עבירה על החוק אלא גם נתפסת ע"י רשויות הרווחה כפוגעת בכשירות להורות. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים