ל- ד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

07/10/2007 | 05:50 | מאת: בין בן לבת

היי כתבתי פה הודעה בו שאלתי לגבי זוגיות עם גבר לעומת זוגיות עם אישה ועיניין הבחירה לפני כמה ימים. ההודעה לא פורסמה והודעות בתאריכים מאוחרים יותר פורסמו . למה הודעתי לא פורסמה ? :-(

07/10/2007 | 11:03 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, כנראה מדובר בתקלה טכנית. שגר את ההודעה שנית והיא תפורסם ותיענה. בברכה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים