גידול ילד

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

27/08/2005 | 11:10 | מאת: לילך

רציתי לשאול האם ילד שגדל במשפחה חד מינית, הסיכוי שיהיה הומוסקסואל גדול יותר מילד שגדל במשפחה הטרוסקסואלית. והאם ילד שאחד מהוריו הומוסקסואל (לסבית) יש לו יותר סיכוי להיות הומוסקסואל מילד ששני הוריו הטרוסקסואלים. חשוב לי לדעת ואין לי גישה למחקרים אם נעשו. תודה רבה לילך

27/08/2005 | 13:46 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לילך, אכן נערכו בשנים האחרונות מחקרים שבדקו את הנושא באופן ספציפי והם מצביעים חד-משמעית על כך ש: (א) אין כל קשר בין הנטיות המיניות של ההורים ובין אלו של ילדיהם. (ב) אין הבדל בפסיכופתלוגיה ובהסתגלות חברתית בין ילדי הומוסקסואלים ולסביות, שגדלו בהסדרים שונים (משפחות חד-הוריות עם או בלי בן או בת זוג מאותו מין), ובין ילדי סטרייטים. שאלה חשובה מאוד. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים