עניין מוזר

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

24/09/2007 | 18:28 | מאת: אייל

שלום, אני בן 17 וחצי, בארון. בחודשיים האחרונים עברתי תהליך של השלמה עם עצם היותי הומו. רק בחודשיים האחרונים העזתי "להתמודד" עם המשיכה שלי במקום להדחיק אותה, להילחם בה, להעמיד פנים שהיא לא קיימת. ההתמודדות לא כללה קשר מיני עם מישהו\מישהי(עוד לא חוויתי מגע מיני לא עם גבר ולא עם אישה), אלא מעין השלמה כזאת עם המצב וראייתו כ 100% נורמלי. הדבר המוזר, שקרה בדרך, זה ככל שהשלמתי יותר ויותר עם היותי הומו, מצאתי את עצמי נמשך פחות ופחות לגברים. לפתע, סקס עם נשים נראה לי טבעי הרבה יותר ומושך ומסקרן לא פחות. היום, שאני כבר די שלם עם עצמי(החברה הסובבת אותי לא יודעת, אבל כשהיא תדע אני מאמין שגם לה לא יהיו בעיות - כולל משפחה), אני נמשך לנשים הרבה הרבה יותר מפעם. לא אשקר ואומר שההעדפה המינית שלי כיום היא לנשים, אבל חל שינוי כלשהו במשך החודשיים האלה. מעולם לא מצאתי את עצמי לפני כן מפנטז לעצמי סיטואציה מינית עם בחורה, וכיום לעיתים די קרובות. האם זו תופעה מוכרת? האם לפני שאני יוצא מהארון כדאי לי לראות לאן בדיוק הולכת המשיכה שלי?

25/09/2007 | 12:31 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אייל, קראתי בעיון את פנייתך הנבונה ואני חושב שלא הייתי יכול לענות לך יותר טוב מאשר אתה עונה לעצמך בסופה. יש הרבה יותר מדרך אחת לרומא, גם בדרך למשיכה לגברים וגם בדרך למשיכה לנשים. אתה בעיצומו של גיל ההתבגרות. שום דבר אינו סוף פסוק. לא משנה מה קרה בדרך למשיכה לנשים - כרגע היא ישנה ואין כל סיבה לא לממשה (לא למותר לציין שהייתי אומר אותו דבר בדיוק לגבי משיכה לגברים). נסה, התנסה (אם אתה רוצה, נשמח אם תשתף אותנו) ותן לחיים להוביל אותך. לא הכול ניתן לתכנון מראש, ואולי טוב שכך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

29/09/2007 | 21:01 | מאת: עומר

ככל שאני יותר מקבל את ההומואיות שלי, אני מוצא עצמי יותר נמשך לנשים... זה מוזר. אבל אולי אני חושב שזה בגלל שאני הומו , לא כי אני הומו אלא בגלל סיבות אחרות שנעלמות ברגע שמקבלים אותי ואני מקבל עצמי בתור הומו...

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים