הודעה על הפסקת השתתפות בפורום הזה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/09/2007 | 11:18 | מאת: מיכאל

שלום נתבקשתי לכתוב בפורום הזה רק בכפוף לתנאים מסויימים, שכרגע אינני מעוניין לעמוד בהם, לפיכך אני מפסיק לכתוב כאן, וגם לא אכתוב תחת שום כינוי אחר. אני מתנצל אם בשוגג פגעתי במישהו או מישהי שכתבו כאן בפורום. בברכה מ.

23/09/2007 | 11:32 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום למיכאל ולכולם, מיכאל הוא מוותיקי המשתתפים בפורום זה והוא עדיין אורח רצוי כאן. בעבר הוא ראה בפורום מקום בטוח, שיתף אותנו בקשייו והתייחס לקשייהם של גולשים אחרים. מזה זמן רב בחר מיכאל למלא את מקומי במובן מסוים והוא מגיב לכל הודעה והודעה. למרות שפורום זה הוא פורום מומחה, המיועד להתייעצות איתי, אני מקדם בברכה כל ביטוי של תמיכה הדדית. ואולם, תגובותיו של מיכאל עוררו את כעסם של חלק מהמשתתפים האחרים בגלל היותן חד-סיטריות ויומרניות. חלק מהן השמיץ את מקצועות בריאות הנפש, שאני נמנה עליהם ובתור שכזה, מנהל את הפורום בהתנדבות. תגובות אלו התבטאו בהודעות קשות שלא העליתי לפורום כדי לא להפוך אותו לזירת התגוששות. מיכאל ושאר הגולשים עדיין מוזמנים להגיב זה לדברי זה ממקום אמפאטי של עזרה הדדית. בהצלחה לכולנו, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים