האם זה טיפולי?

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

22/09/2007 | 14:38 | מאת: אחת

האם יש ערך טיפולי למישפט של מטפל: מתחשק לי לכלוא אותך אותך כמו שאביך כלא אותך...? ולמישפט אני לא נוטש אותך כדי שלא תחווי שוב חווית נטישה...

22/09/2007 | 21:39 | מאת: מיכאל

הי אחת נראה לי שהוא צריך בעצמו ללכת לטיפול. ממש לא נשמע לי תקין שהוא אומר לך דברים כאלה, נשמע משונה מאוד. לגבי המשפט השני, מה זה אמור להיות? סוג של איום, שהוא מציין שהוא יכול לנטוש אותך? והוא כאילו מרחם עליך ולא מממש את האיום... תעשי לעצמך טובה ותנטשי אותו, ותמצאי לך פסיכולוג נורמלי, או אפילו תהיי בלי פסיכולוג בכלל- תאמיני לי שאפשר לחיות מצוין גם בלי פסיכולוגים.

23/09/2007 | 10:41 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אחת, לא ניתן לענות לשאלתך מבלי להבין את ההקשר הספציפי שבו נאמרו הדברים. אני מבין שעברת ילדות קשה ועל כן הטיפול גם הוא תהליך מורכב ורב-ממדי. בהקשרים מסוימים, בהנחה שניתנת התמיכה לה את זקוקה, יכול להיות מאחורי משפטים כאלה רציונאל טיפולי. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים