קונדילומה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

17/09/2007 | 19:00 | מאת: רני

שמעתי ממישהו שאפשר לחטוף קונדילומה גם מיחסים הומוסקסואליים. לא ידעתי בכלל שזה מחלה של גברים!

17/09/2007 | 19:55 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום רני, קונדילומה היא גידול מוגבה דמוי-יבלת, שמופיע על איברי המין או באזור פי הטבעת. הגבשושית מדבקת ומועברת במגע מיני. בתור שכזו, היא בהחלט יכולה להיות מועברת ע"י מגע מיני אנאלי בין גברים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים