מתוודא ומבקש מחילה

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

16/09/2007 | 11:47 | מאת: st

שלום רב אני בחור בגיל ה 30+נשוי עם ילדים יש לי חיי חברה ומין בסדר גמור רק שלעיתים שאני לבד בבית מחוסר תעסוקה אני נהפך להיות חרמן מאוד ורוצה לזיין פשוט רוצה לשים את הזין שלי בכל חור, בזמן האחרון אני סותם גם חורים אצל גברים ולא מבין למה אני עושה את זה אני עובר יסורים עם עצמי כי אני עם נשים נהנה וגם בזמן המשגל עם הגברים אני גם נהנה אבל בסיומת אני מרגיש גועל אם זה שאני עושה את זה וגם מהמחשבה על המקום שהוא לא סטרילי במיוחד, אני עדיין מעדיף נשים או בכלל להיות רק עם אישתי ובכל זאת אני עושה את זה, גברים הם יותר קלים להשכבה ועם נשים יש לי בעיה אף על פי שאישתי בחיים לא תחשוד בי על גברים בגלל החזות שלי ואם הייתי הולך אם נשים אז הפחד שהיא תעלה על זה שאני לא שומר לה אמונים. הייתי רוצה לשמור לה אמונים ואף לעבור אזשהו טיפול, בשלבים הראשונים לעזרה הייתי מבקש ייעוץ מורחב עוד ליפניי שאתה מפנה אותי לטיפול.

16/09/2007 | 23:28 | מאת: מיכאל

על מה בדיוק אתה מבקש מחילה? לשכב עם גברים זה לא פשע, ואם אתה לא דתי אז גם לא חטא. לבגוד באשתך זה הפרה של הסכם בינכם. אבל זה מה שגברים בשבילך? חור שאתה סותם? כאילו- אין להם רגשות, מחשבות, רצונות...ככה אתה רואה את אלה שאתה שוכב איתם? נשמע לי עצוב, עצוב מאוד. לבגוד באשתך זה די נסלח בעולם שלנו לפחות לפי דעתי, אבל על ההתיחסות גסת הרוח הזו לבני אדם אחרים לעומת זאת...אבל הרי לא על זה אתה מבקש מחילה... וכמובן, שאתה לא פוגע בהתייחסות הזו בהם. בדיוק כמו שאתה רואה אותם כחור, הם רואים אותך כזין. אלא בעצמך! גמר חתימה טובה לך

17/09/2007 | 10:48 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום st, מתיאוריך ברור שאתה נמשך מינית גם לגברים. מהרגשתך לאחר המגעים המיניים עם הגברים מסתמנת הומופביה (פחד מהומוסקסואליות). במילים אחרות, היית רוצה להיפטר מהמשיכה הזו. רצון זה לא ניתן למימוש ומטרת הטיפול במקרים כאלה היא השלמה עם המשיכה לבני מינך מתוך הבנה שהיא אינה צריכה לפגוע במשיכתך לנשים בכלל ולאשתך בפרט. ביסקסואלים מוצאים בעזרת טיפול מתאים הסדרים שונים המאפשרים להם ליהנות משני העולמות: http://www.giditherapy.com/shrink-friendly/a11.html . נ"ב: מתוך רצון לשמור על תרבות הדיון בפורום, לא הועלתה תגובתך לתגובתו של מיכאל. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://giditherapy.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים