חלום

דיון מתוך פורום  שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים

23/08/2005 | 10:39 | מאת: אנונימית

שלום, אני בת 30 + נשואה ואני יודעת שיש בי גם משיחה לבנים וגם לבנות. אין לי משהי כבר הרבה זמן וזה די עצוב לי . אני חולמת הרבה פעמים חלומות בהם אני מקיימת יחסי מין עם אישה, מענגת אותה, "יורדת לה", ובדרך כלל בחלום אני נגעלת מעשי, כלומר אני עושה לה "את זה" מרצון, אך תמיד מתגלה שהיא מלוכלכת או שסתם יש לה ריח רע וזה מביע לי תחושה של גועל. מדואה אני חולמת ככה? מאוד חשוב לי להבין מדוע אני נגעלת בחלום? היום חלמתי חלום אחר לגמרי, חלמתי שאני סכרתי זונה (כי היה ברור לי שסתם ככה בחורה לא תרצה אותי כי תעדיף בחור) והתאהבתי בה, לא נגעלתי ממנה כאשר שחבתי אתה, אך כל הזמן מישהו הפריע לנו, כל הזמן בעלי נכנס לחדר ובכך הפריע לי לעשות לה את הכול עד הסוף וזה עצבן אותי מאוד. בסוף יצאתי אתה מהבית מחובקת וזה היה כל כך טוב. אמרתי לה שאנחנו נוסעות מכאן. התעוררתי בהרגשה טובה מאוד.אך עדיין לא ברור לי מדוע הפריעו לי? תמיד משהו מפריע או ריח, או לכלוך או אנשים. מדואה?

23/08/2005 | 10:47 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום אנונימית, מתיאורייך עולה שאת אמנם נמשכת גם לנשים, אך כלל לא שלמה עם משיכה זו. הדבר מתבטא בחלום בכניסה של בעלך לחדר (אולי, בעצם, היית רוצה באופן לא מודע לספר לו על משיכתך לנשים?) וגם בריח הרע. את עניין הריח אפשר לפתור בטכניקות שונות, אך נראה לי שעדיף שתפני למטפל גיי-פרנדלי שיוכל לעזור לך ללבן את היחס האמביוולנטי שלך כלפי משיכתך לנשים. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין http://www.zarut.com/shrink-friendly

מנהל פורום שרינק פרנדלי - ייעוץ פסיכולוגי לגברים הומואים, ביסקסואלים וא-מיניים